Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht » Stone-Boy
Stone-Boy

Mijn zwager moest voor school een project uitvoeren waarbij hij samen met een klasgenoot een volledig nieuw nuttig product moest maken. Na wat tips van docenten zijn hij en zijn klasgenoot tot het nieuwe product gekomen: de "Stone-Boy".

De Stone-Boy is een soort stenenklem voor het eenvoudiger optillen van grindtegels en andere groot formaat zware tegels. De Stone-Boy speelt in op de wens van veel werkgevers en werknemers: besparing op de lasten voor de rug. De Stone-Boy is namelijk bedoelt om bedient te worden door 2 werknemers om zo het gewicht van het te tillen object te verdelen.

Mijn zwager had na wat veel belovende cijfers en opbouwende kritieken besloten om samen met zijn klasgenoot serieus werk te gaan maken van de "Stone-Boy": ze zouden de mogelijkheden bekijken van het starten van een eigen bedrijfje en tevens de mogelijkheden bekijken om het product vooral aan de gereedschapsverhuursector te verkopen.

Bij een wat serieuzer bedrijfje en een goed product hoort ook een goede website en kon een simpele schoolproject website niet meer volstaan natuurlijk. Daarom ging ik werken voor mijn zwager aan een een uitgebreidere en makkelijk te onderhouden website. Op die website zou het voor mijn zwager mogelijk worden om gebruikers toe te voegen, in te delen in groepen en rechten op basis van groepen toe te kennen. Daarnaast zou het de bedoeling zijn dat de gebruikers (bekijk het als afnemers van het product) kunnen zien welke orders ze hebben/hadden, wat de status daar van is, welke correspondentie er is geweest, etc.

Mijn zwager en zijn klasgenoot zagen er toch vanaf om een bedrijfje te starten en het product aan de man te brengen en het domeinnaam is daarom opgeheven. Een nog deels werkende siste is op verzoek te bezichtigen.

Afbeeldingen

 
2 afbeeldingen

  Plaatsingsinformatie  
 
Geplaatst op:
Zaterdag 23 juni 2007, 00:00:00

Gewijzigd op:
Zaterdag 26 februari 2011, 22:30:19

 
  Projectdata  
 
Status
beŰindigd

Opdracht ontvangen
Woensdag 23 mei 2007

Startdatum
Zaterdag 23 juni 2007

Verwachte voltooi´ngsdatum
onbekend

Voltooi´ngsdatum
Woensdag 21 mei 2008

 
  Koppelingen  
 
E-mailadressen


 
  Tags  
 
Er zijn geen tags opgegeven bij dit portfolio item.

 
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]