Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht » Stichting Aigenwies
Stichting Aigenwies

Stichting Aigenwies is een stichting die jaarlijks een recreatief volleybaltoernooi organiseerd gericht op alle inwoners van de gemeente Slochteren. Jarenlang lag de focus op advertenties in kranten en posters, maar vanaf 2011 wilde Stichting Aigenwies zich ook graag presenteren op het internet. Ik ben gevraagd als vrijwilliger de website op te zetten en te blijven onderhouden.

Daar ik Stichting Aigenwies een warm hard toedraag, ik ze in het verleden heb geholpen met andere zaken en in het verleden ook al had aangeboden een website te bouwen voor ze heb ik direct "ja" gezegd. Samen met 2 bestuursleden van de stichting hebben we een avond gebrainstormd wat er in de website moet komen en wat vooral niet. Hier zijn een hoop leuke ideeën uit gekomen, maar aangezien er niet veel tijd meer was tot het toernooi in 2011 beleken niet alle ideeën direct haalbaar voordat het toernooi van 2011 zou beginnen.

Naast een normale website wilde ik ook een focus gaan leggen op een mobiele website. Eerst een beperkte versie met voornamelijk informatieve pagina's, later ook meer interactieve pagina's. Uiteindelijk is dit een behoorlijke uitgebreide mobiele website geworden. Helaas bleek de website weinig gebruikt te worden en wordt dan ook in een nieuwe versie van de website verwijderd.

De website blijft continu in ontwikkeling en wordt regelmatig verbeterd en uitgebreid. De verbeteringen en uitbreidingen zijn vooral voortvloeisels uit problemen die men in de praktijk tegenkomt bij het organiseren van een volleybaltoernooi. Zo werd het invoeren van scores van volleybalwedstrijden vele malen makkelijker met een beheerdersmodule op de website en kon een team op de website veel sneller worden toegewezen aan een poule tijdens de lotingavond door een kleine pagina te maken die icm AJAX technologie alle benodigde gegevens toont en razendsnel verwerkt.

Aangezien de website in 2011 heel snel opgezet moest worden is deze gebaseerd op andere websites die ik in het verleden heb gebouwd en is daarom nu anno 2014 toe aan een grondige make-over. Hoewel technisch gezien er niet heel veel aan de website veranderd zal worden wordt er cosmetisch wel erg veel gewijzigd en is het de bedoeling dat de website iets rustiger en overzichtelijker er uit komt te zien. Deze nieuwe website is nog niet publiekelijk te bezichtigen en daarom staan hier onder enkele sneak previews.

Afbeeldingen

                       
13 afbeeldingen

  Plaatsingsinformatie  
 
Geplaatst op:
Donderdag 17 maart 2011, 16:58:00

Gewijzigd op:
Maandag 28 april 2014, 17:49:47

 
  Projectdata  
 
Status
blijvend onderhoud

Opdracht ontvangen
Maandag 14 maart 2011

Startdatum
Maandag 14 maart 2011

Verwachte voltooingsdatum
onbekend

Voltooingsdatum
onbekend

 
  Koppelingen  
 
Websites
http://www.aigenwies.nl

E-mailadressen 
  Tags  
  Klik op een tag om te zoeken naar meer portfolio items met de zelfde tag.

sport / stichting / aigenwies / volleybal / toernooi / sws / c1000 / spithoff / hellum / sportveld / haansvaart / woningbouw / slochteren / spel / tent / feesttent / volleybaltoernooi / volleybalteam / team / volleybalteams / volleybalteam / feest / sportveld / vrijwilliger / vrijwilligers

 
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]