Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Privacy- en cookie verklaring
The Big Site is gehouden je privacy op deze website te beschermen. Lees de "Privacy en Cookie verklaring" goed door, zodat je weet hoe we je persoonlijke gegevens verkrijgen en gebruiken.

Algemeen
Deze Privacy en Cookie verklaring heeft betrekking op alle persoonlijke gegevens die worden verkregen en gebruikt door The Big Site.

Cookies
Zogenaamde "cookies" worden op je computer opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Hiermee kunnen wij je computer herkennen wanneer je de site later nog eens bezoekt. De meeste internetbrowsers zijn zo ingesteld, dat ze cookies automatisch accepteren.

De informatie die door middel van een cookie wordt verkregen is specifiek voor jouw computer en kan bestaan uit je Internet Protocol (IP)-adres, de datum en tijd waarop je onze site hebt bezocht, welke delen van de site je hebt bekeken en een unieke code die bij jouw account op onze website hoort. Deze informatie wordt verzameld met als doel het correct en gepersonaliseerd tonen van onze website. Je kunt je browser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd wanneer je een cookie ontvangt, of dat je de ontvangst er van kunt weigeren. In dat geval is het mogelijk dat je niet alle functionaliteit van onze website gebruiken.

Verzameling en gebruik van je gegevens
Wij verkrijgen je persoonlijke gegevens wanneer je die aan ons verschaft, bijvoorbeeld door middel van registratie, het invullen van formulieren of het versturen van e-mails, het aanvragen van informatie, of andere situaties waarin je er voor kiest deze gegevens aan ons te verschaffen.

Je gegevens worden verwerkt met als doel het correct en gepersonaliseerd laten functioneren van de website, je de informatie vanuit The Big Site kunnen verschaffen en het kunnen verschaffen van informatie aan daartoe wettelijk bevoegde organisaties in situaties die daar toe leiden.
Je gegevens kunnen aan derden worden verschaft met slechts het zelfde doel als hierboven beschreven.

Links naar andere sites
Let op: onze privacyverklaring is niet van toepassing voor andere websites, ook wanneer:
  • je deze andere sites bezoekt via een link op onze site; of
  • je onze website bezoekt via een link van een andere site.
Beveiliging van je gegevens
De opslag en overdracht van je gegevens via internet worden beveiligd met de gangbare en gebruikelijke technologieën.