Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Joennah @ Twitter
Laatste Youtube video's

   
[Meer Youtube video's van mij »]

Welkom
Welkom op mijn website, de website van Jeroen Maathuis uit Hellum (Groningen)!

Ik houd mij in mijn vrije tijd bezig met websites bouwen en Internet of Things (of proberen niet op internet gerichte apparaten toch met het internet te verbinden). Meestal voor de hobby en bij uitzondering voor anderen. Uitgebreide, functionele en modulair opgebouwde scripting zorgen voor een goede basis van elke website die ik bouw. En je blijft nooit uitgeleerd. De wereld van internet verandert continu. Hoewel letterlijk alles bijhouden lastig is doe ik wel mijn best daar op.

Op deze website www.thebigsite.nl vind je allerlei website probeersels van mij. Als je je registreert op de website kun je van sommige probeersels op deze site gebruik maken. Sommige probeersels werken allicht niet meer, want (ja ik weet het) de website is wat verouderd. Maar er wordt wel gewerkt aan vernieuwing. Ook vind je op deze website mijn portfolio met informatie over andere websites die ik ooit gebouwd heb of nog aan werk.

Surf gerust rond op mijn website. Heb je op- en aanmerkingen, klachten, vragen of wil je gewoon iets kwijt? Gebruik de contactpagina om contact met mij op te nemen.

Groeten,
Jeroen Maathuis

Follow thebigsite on Twitter

thebigsite

 

Follow thebigsite on Twitter

Joennah

 

Portfolio
Beatpop

Beatpop was een openluchtfestival in Meedhuizen, een klein, maar zeer gezellig dorpje in de buurt van de noordelijke havenstad Delfzijl.
Het festival trok jaarlijks meer dan 1000 feestgangers.

Beatpop had al een eigen site, maar deze werd volledig met de hand met behulp van Frontpage gemaakt. Ik bood aan een nieuwe website te bouwen toen ik zag dat er op de oorspronkelijke website niet veel informatie stond, het uit losse HTML-pagina’s bestond en ik dus het idee had dat die oude site lastig te onderhouden zou moeten zijn. Het zou dus veel dynamischer en interactiever kunnen. Dit aanbod werd met vol enthoussiasme ontvangen.

Geplaatst op Zondag 1 juni 2003, 00:00:00
Sleep as an Droid - vertaling

Via het Android Market en applicaties topic op Tweakers.net kwam ik het programma Sleep as an Droid tegen. Dit programma beweert je veel beter uitgerust wakker te kunnen laten worden door je slaap te analyseren en je alleen te wekken tijdens de lichte slaap vlak voor de ingestelde wektijd. Ik heb voor Sleep as an Droid de Nederlands vertaling gedaan en ik blijf dit ook doen.

Geplaatst op Woensdag 2 maart 2011, 23:25:00
OBS De Ent

Voor dit project was de aanleiding een verhuizing terug naar het dorp waar ik opgegroeid ben en naar school geweest ben (Hellum) en een oproep in het krantje van deze openbare bassisschool. Men gaf in de oproep aan dat meerdere ouders de informatie op de website van de school karig en verouderd vinden, het personeel zelf niet de kennis en tijd heeft om het zelf te onderhouden en eigenlijk op zoek zijn naar iemand die vrijwillig de website wil onderhouden. Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger hier voor en inmiddels ben ik bezig om een nieuwe website van de grond te krijgen.

Geplaatst op Maandag 28 april 2014, 18:35:00
GamersFuture

GamersFuture is een website die zich richt op de groep gamers van ongeveer 12 tot ongeveer 25 jaar. Het bevat video's en nieuws over nieuwe games in al bestaande games.

Een kameraad wilde graag een dergelijke website beginnen en had zelf al enige kennis van websites bouwen, maar meer nog van design. Mijn kameraad heeft het design gemaakt en aangeleverd, ik heb de scripting er om heen gemaakt.

Deze website is een van mijn hoogstandjes, omdat er veel technieken in zijn verwerkt.

Geplaatst op Zondag 27 februari 2011, 00:27:00
Hellum City
Hellum City moest een nieuwe website gaan worden voor het dorp waarin ik woon.
Ik heb de vereniging Dorpsbelangen Hellum aangeboden een betere website te maken dan hun huidige website op http://groups.msn.com/dorpsbelangenhellum.
Als voornaamste argumenten daar voor zag ik het onlogische adres van hun huidige website (je zou iets over Hellum niet zomaar zoeken in een MSN Group en een dergelijk internetadres is niet makkelijk te onthouden) en de opmaak van hun huidige website.
Geplaatst op Zaterdag 20 november 2004, 00:00:00
Bekijk het volledige portfolio van mij »
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]
thebigsite @ Twitter
Forum: Active topics
Welkom op het forum!
[Meer Active Topics »]
Poll