Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht » Dorpsbelangen Hellum
Dorpsbelangen Hellum

Op 11 september 2014 stuurde Vereniging Dorpsbelangen Hellum een e-mail aan alle leden op haar mailinglist of iemand geïnteresseerd is om het beheer van hun website op zich te nemen en dus up-to-date te houden. Aangezien ik in Hellum opgegroeid ben, na enkele jaren in een ander dorp te hebben gewoon weer in Hellum woon en het nog steeds erg prettig wonen is in Hellum heb ik gereageerd dat ik mij wel wil aanmelden als vrijwilliger om de website te onderhouden.

Enige tijd bleef het stil totdat plotseling ergens in december 2014 / januari 2015 de secretaris van de vereniging voor mijn deur stond en vroeg of ik nog steeds interesse in het onderhouden van de website heb. Ik gaf aan nog steeds interesse te hebben, maar dat er wel rekening moet worden gehouden met het feit dat ik dit naast mijn drukke werk moet doen en dus vooral groot onderhoud wat traag kan gaan. Daar had de secretaris geen moeite mee.

Na wat onderzoek blijkt de website onderhouden te zijn geweest met een betaald website ontwerpprogramma op de computer. Dit programma heeft nogal onoverzichtelijke lelijke HTML-code achtergelaten wat het erg lastig maakt om zonder dat programma met de hand iets te wijzigen. Ook doet de opmaak van de website gedateerd aan en is het dus wel tijd voor een nieuw jasje.

Op dit moment zijn de hoogst noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd om de informatie enigzins actueel te maken en is Dorpsbelangen Hellum bezig te bedenken welke kant ze op willen qua uiterlijk en content van de website.

Op bijgaande afbeelding is een screenshot van de beginpagina van de huidige website te zien.

Afbeeldingen


1 afbeelding

  Plaatsingsinformatie  
 
Geplaatst op:
Donderdag 19 februari 2015, 23:55:00

Gewijzigd op:
Maandag 22 juni 2015, 16:17:46

 
  Projectdata  
 
Status
pauze

Opdracht ontvangen
Zondag 4 januari 2015

Startdatum
Zondag 4 januari 2015

Verwachte voltooi´ngsdatum
onbekend

Voltooi´ngsdatum
onbekend

 
  Koppelingen  
 
Websites
http://www.dorpsbelangenhellum.nl

E-mailadressen


 
  Tags  
  Klik op een tag om te zoeken naar meer portfolio items met de zelfde tag.

vereniging / dorpsbelangen / hellum / dorp / bestuur / secratris / secretariaat / website / bewoners / bewoner / prettig

 
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]