Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht

Weergave: 1 - 20 van 21 totaal
Dorpsbelangen Hellum

Op 11 september 2014 stuurde Vereniging Dorpsbelangen Hellum een e-mail aan alle leden op haar mailinglist of iemand geïnteresseerd is om het beheer van hun website op zich te nemen en dus up-to-date te houden. Aangezien ik in Hellum opgegroeid ben, na enkele jaren in een ander dorp te hebben gewoon weer in Hellum woon en het nog steeds erg prettig wonen is in Hellum heb ik gereageerd dat ik mij wel wil aanmelden als vrijwilliger om de website te onderhouden. Momenteel denkt Dorpsbelangen Hellum rustig na welke kant ze precies op willen met de website qua uiterlijk en content..

Geplaatst op Donderdag 19 februari 2015, 23:55:00
OBS De Ent

Voor dit project was de aanleiding een verhuizing terug naar het dorp waar ik opgegroeid ben en naar school geweest ben (Hellum) en een oproep in het krantje van deze openbare bassisschool. Men gaf in de oproep aan dat meerdere ouders de informatie op de website van de school karig en verouderd vinden, het personeel zelf niet de kennis en tijd heeft om het zelf te onderhouden en eigenlijk op zoek zijn naar iemand die vrijwillig de website wil onderhouden. Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger hier voor en inmiddels ben ik bezig om een nieuwe website van de grond te krijgen.

Geplaatst op Maandag 28 april 2014, 18:35:00
Fantasia Feestkledingverhuur

De moeder van een oud-klasgenoot heeft een eigen kleding verhuurbedrijf en wilde graag de kleding ze verhuurt op een website kunnen presenteren. Ze hoefde geen webshop. Ze vroeg mij via haar dochter of ik bereid was tegen een vergoeding de website te bouwen.

Deze website vind ik zelf 1 van de mooiste websites als het om doelgroepen-websites gaat. De doelgroep was oorspronkelijk namelijk feestkleding verhuur voor kinderen, maar tegenwoordig verhuurt de opdrachtgeefster ook feestkleding voor volwassenen (ook met een maatje meer).

Geplaatst op Maandag 28 april 2014, 18:04:00
Hi-Q MP3 Recorder

Ik maak al langere tijd gebruik van de app Hi-Q MP3 Recorder (Full) om op te nemen vanaf de microfoon in mijn smartphone naar MP3-bestanden toe. Je hebt dan geen gedoe met het vinden van het juiste programma om je opnamen te kunnen afspelen, want MP3 wordt door veel apparaten en programma's wel herkent en afgespeeld. Ik heb omdat ik deze app erg goed vind een volledige vertaling ingezonden en ik blijf correcties en nieuwe vertalingen inzenden.

Geplaatst op Maandag 6 augustus 2012, 22:34:35
Juffertoren @ Twitter

Als je veel op Twitter zit kom je vanzelf de meeste vage Twitter accounts tegen, zo ook @big_ben_clock en @martini_klok. Beide accounts doen niet echt meer en minder dan elk heel uur een tweet te plaatsen met de slagen van de betreffende klokken. Als de klok om 3 uur slaat levert dat bij de Big Ben dus "BONG BONG BONG" op en bij de Martinitoren levert dat "DENG DENG DENG" op.

Geïnspireerd door de Big Ben en de Martinitoren op Twitter wilde ik graag ook een Twitter account online zetten voor de kerktoren in mijn dorp, ofterwijl De Juffertoren. Het resultaat is te zien op het Twitter account @Juffertoren. Eens een keer wat anders dan die grote bekende klokken.

Geplaatst op Zondag 25 september 2011, 19:55:00
Stichting Aigenwies

Stichting Aigenwies is een stichting die jaarlijks een recreatief volleybaltoernooi organiseerd gericht op alle inwoners van de gemeente Slochteren. Jarenlang lag de focus op advertenties in kranten en posters, maar vanaf 2011 wil Stichting Aigenwies zich ook graag presenteren op het internet. Ik ben gevraagd als vrijwilliger de website op te zetten en te blijven onderhouden.

Geplaatst op Donderdag 17 maart 2011, 16:58:00
Sleep as an Droid - vertaling

Via het Android Market en applicaties topic op Tweakers.net kwam ik het programma Sleep as an Droid tegen. Dit programma beweert je veel beter uitgerust wakker te kunnen laten worden door je slaap te analyseren en je alleen te wekken tijdens de lichte slaap vlak voor de ingestelde wektijd. Ik heb voor Sleep as an Droid de Nederlands vertaling gedaan en ik blijf dit ook doen.

Geplaatst op Woensdag 2 maart 2011, 23:25:00
GamersFuture

GamersFuture is een website die zich richt op de groep gamers van ongeveer 12 tot ongeveer 25 jaar. Het bevat video's en nieuws over nieuwe games in al bestaande games.

Een kameraad wilde graag een dergelijke website beginnen en had zelf al enige kennis van websites bouwen, maar meer nog van design. Mijn kameraad heeft het design gemaakt en aangeleverd, ik heb de scripting er om heen gemaakt.

Deze website is een van mijn hoogstandjes, omdat er veel technieken in zijn verwerkt.

Geplaatst op Zondag 27 februari 2011, 00:27:00
Weerstation Hellum
Ik wilde altijd al graag een eigen weerstation hebben waar van de meetgegevens op de computer uit te lezen zouden zijn en de gegevens tevens op eenw ebsite te puibliceren zouden zijn. In de Heavyweather.info WS-2007 leek ik het juiste apparaat te hebben gevonden. Het produceert namelijk een bestand wat met de PHP-functie parse_ini_file prima uit te lezen bleek te zijn en daar door makkelijk te verwerken in een zelfgebouwde website.
Geplaatst op Maandag 28 april 2008, 00:00:00
Gaslan
Gaslan is een zogenaamde LAN-party dat ik samen met een kameraard organiseerde in het gemeentehuis van Slochteren. We zijn van plan het evenement vaker te organiseren en hebben daar een betere website bij nodig. De oorspronkelijke website is wegens tijdgebrek vluchtig opgebouwd uit alleen PHP met losse bestanden als database. De oorspronkelijke website kostte dus veel moeite om het te onderhouden.
Geplaatst op Zondag 17 februari 2008, 20:30:00
Stone-Boy

Mijn zwager moest voor school een project uitvoeren waarbij hij samen met een klasgenoot een volledig nieuw nuttig product moest maken. Na wat tips van docenten zijn hij en zijn klasgenoot tot het nieuwe product gekomen: de "Stone-Boy".

De Stone-Boy is een soort stenenklem voor het eenvoudiger optillen van grindtegels en andere groot formaat zware tegels. De Stone-Boy speelt in op de wens van veel werkgevers en werknemers: besparing op de lasten voor de rug. De Stone-Boy is namelijk bedoelt om bedient te worden door 2 werknemers om zo het gewicht van het te tillen object te verdelen.

Geplaatst op Zaterdag 23 juni 2007, 00:00:00
Status2FTP
Status2FTP is een plugin voor de populaire tool Messenger Plus Live! voor Windows Live Messenger (WLM).

Met deze plugin is het mogelijk de status van de ingelogde WLM gebruiker te samen met wat er speelt in je mediaspeler, je online status en schermafbeelding te uploaden naar de door jou opgegeven FTP-server zodat het eventueel via een website vervolgens weer te raadplegen is.
Geplaatst op Zaterdag 8 juli 2006, 22:34:23
Forthrightness

Forthrigthness is een death-core bandje uit Groningen. Ze zijn een beginnende, maar ambitieuze band.

Een website hadden ze al op de opslagruimte van de internetprovider @home (nu Ziggo), maar al snel was er behoefte aan een kortere en makkelijker te onthouden internetadres. Dit werd al snel een gatis Dot.TK adres. De bandleden wilden hier echter liever vanaf in verband met de steeds meer opvallende reclame die Dot.TK genereerde. Ik bood 1 bandlid waar ik af en toe contact mee heb een oplossing aan:goedkoop een domeinnaam bij een webhostingprovider aanschaffen en ik host voor hun de benodigde "forward-pagina's", zodoende kunnen ze kosten besparen op de doorstuurservice bij een webhostingprovider.

Geplaatst op Vrijdag 3 februari 2006, 19:00:00
 
Pottery Online
Een anonieme opdrachtgever had meer dan 400 aardewerken potten en keramiek in huis staan. Omdat het huis hier te klein voor werd en het verkopen van de producten via de website Marktplaats volgens de opdrachtgever nogal omslachtig werkt, werd mij gevraagd een eigen website te bouwen op een domeinnaam toebehorend aan de opdrachtgever en tevens voorzien van een soort webshop.
Geplaatst op Maandag 10 januari 2005, 00:00:00
Hellum City
Hellum City moest een nieuwe website gaan worden voor het dorp waarin ik woon.
Ik heb de vereniging Dorpsbelangen Hellum aangeboden een betere website te maken dan hun huidige website op http://groups.msn.com/dorpsbelangenhellum.
Als voornaamste argumenten daar voor zag ik het onlogische adres van hun huidige website (je zou iets over Hellum niet zomaar zoeken in een MSN Group en een dergelijk internetadres is niet makkelijk te onthouden) en de opmaak van hun huidige website.
Geplaatst op Zaterdag 20 november 2004, 00:00:00
Me2U
In het prille begin van Me2U heb ik meegeholpen te scripten aan hun website.
Het was toen dhr. Stekelenburg uit Den Helder die mij via het forum PHPFreakz me om hulp vroeg en het groeide vervolgens uit tot het meescripten van de gehele website.
Geplaatst op Maandag 8 maart 2004, 00:00:00
Joenlog

Dit was mijn eigen weblog. Op deze site hield ik gebeurtenissen uit mijn leven bij en poste ik leuke plaatjes, filmpjes en links naar andere leuke sites.
De site was eigenlijk zo goed als af, maar een heel enkele keer werd er wel eens wat aan bijgewerkt in de scripting.

Geplaatst op Zondag 24 augustus 2003, 00:00:00
Beatpop

Beatpop was een openluchtfestival in Meedhuizen, een klein, maar zeer gezellig dorpje in de buurt van de noordelijke havenstad Delfzijl.
Het festival trok jaarlijks meer dan 1000 feestgangers.

Beatpop had al een eigen site, maar deze werd volledig met de hand met behulp van Frontpage gemaakt. Ik bood aan een nieuwe website te bouwen toen ik zag dat er op de oorspronkelijke website niet veel informatie stond, het uit losse HTML-pagina’s bestond en ik dus het idee had dat die oude site lastig te onderhouden zou moeten zijn. Het zou dus veel dynamischer en interactiever kunnen. Dit aanbod werd met vol enthoussiasme ontvangen.

Geplaatst op Zondag 1 juni 2003, 00:00:00
The Big Site

Ook mijn eigen website kan natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Mijn eigen site heeft me immers ook veel tijd gekost om aan te werken.
Mijn website zal altijd in ontwikkeling blijven om de kennis goed te kunnen verrijken, hoewel ik de meeste vaardigheden eigenlijk test op een soort testserver die ik thuis heb staan.

Geplaatst op Dinsdag 16 september 2003, 00:00:00
LeesM@il

LeesM@il was een project die ik moest uitvoeren voor mijn stage aan het begin van 2003 bij Biblionet Groningen.
Het moest aansluiten bij een ander deel van het gehele project. Het project houd in dat kinderen van de hogere groepen van het basisonderwijs bepaalde boeken kunnen lezen en dat ze op de website hun mening over de door hun gelezen boeken kunnen geven.

Geplaatst op Maandag 3 februari 2003, 00:00:00

  Weergave  
 
Categorie


 
  Zoeken  
 
Naam


Welke woorden moeten in de zoekresultaten voor komen?:


Tags

Iedere tag kan slechts 1 woord zijn, scheiden met spaties.

Welke woorden moeten in de zoekresultaten voor komen?:


Zoekmethode

Als je slechts op 1 van beide wilt zoeken vul je daarbij geen zoekterm in.



Als je wilt zoeken in categorieën kies dan eerst bij Weergave de categorie waar in je wilt zoeken en voer dan een zoekopdracht uit.

 
Nieuws RSS Feed
Thebigsite.nl weer online & voortga...
Diensten testserver tijdelijk niet ...
Installatie nieuwe testserver volto...
Vanavond installatie nieuwe testser...
Fijne kerstdagen en een gelukkig ni...
[Alle nieuws »]