Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Portfolio
Portfolio » Overzicht » Fantasia Feestkledingverhuur
Fantasia Feestkledingverhuur

De moeder van een oud-klasgenoot heeft een eigen kleding verhuurbedrijf en wilde graag de kleding ze verhuurt op een website kunnen presenteren. Ze hoefde geen webshop. Ze vroeg mij via haar dochter of ik bereid was tegen een vergoeding de website te bouwen.

Deze website vind ik zelf 1 van de mooiste websites als het om doelgroepen-websites gaat. De doelgroep was oorspronkelijk namelijk feestkleding verhuur voor kinderen, maar tegenwoordig verhuurt de opdrachtgeefster ook feestkleding voor volwassenen (ook met een maatje meer).

Samen hebben we een middag gebrainstormd welke onderdelen men op de website wilde hebben en hoe moeilijk of makkelijk de website te bedienen moet zijn voor de opdrachtgeefster en haar helpende dochters. De website hoefde niet uitgebreid worden, moest er wel leuk en op kinderen gericht uit zien, openingstijden moesten vermeld worden en een greep uit de producten moesten getoond kunnen worden. Ook heb ik de opdrachtgeefster begeleid bij het vinden van een goede webhostingpartij om haar website bij onder te brengen.

De website is beknopt geworden en aangezien het beheer van foto's in de pagina-beheer module wat lastig te integreren zou zijn heb ik een hulpmiddel voor foto uploads gemaakt die automatisch een watermerk toevoegd en ook een stap voor stap instructie toont hoe de geŁploade foto's in de pagina's ingevoegd kunnen worden.

De website is inmiddels voltooid en wordt door de opdrachtgeefster en haar dochters zelf qua invulling onderhouden.

Afbeeldingen