Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Mail Checker
Mail Checker word voorlopig niet meer doorontwikkeld. De versie die je kunt downloaden werkt mogelijk niet goed met de website alsmede Windows 10.
Op deze website kun je via het onderdeel "Mail" naar elkaar privéberichtjes sturen. Op de website krijg je direct een melding dat je een nieuw bericht hebt ontvangen, maar buiten de website blijf je niet op de hoogte van nieuwe berichten.

"Mail Checker" is de oplossing voor bovenstaand probleem: het programma controleert om de 1, 5 of 10 minuten (instelbaar) of je nieuwe berichten hebt en zo dan kun je hier in 2 verschillende vormen een notificatie van krijgen. De 2 vormen zijn een toad (zoals bij Windows Live Messenger) of een tekstballon.

Je kan Mail Checker geminimaliseerd naar de systemtray (het gedeelte met kleine icoontjes links van de Windows klok) laten werken zodat er geen hinderlijk venster open blijft staan.

Mail Checker bevind zich momenteel in Beta fase wat inhoud dat het mogelijk hier en daar nog niet volledig goed werkt. Heb je opmerkingen, ideeën, bugreports, etc.? Mail het dan naar .

Beschrijving
Changelog
Downloads